Have Questions ? Call us:
fb tw ig Youtube Weddingku Bridestory
Our Services

Who We Are

"Love begins in a moment, grows over time, and last an eternity" - old proverb

Wedding is that time where your love story begins. It is that time that you vow for eternity.

In time, you may forget the date of our wedding but not the precious moments. In time, you may want to relive those precious moments.

In time, you may want to tell, to show your children and grandchildren the precious moments you had.

We are here for you. To capture the moment. To record the moment. Let us be at your service so your precious moments will last an eternity.

Our Facts

  • Over 35 years of experience.
  • Quality oriented.
  • Affordable budget .
  • Limited client per day.
  • Personalized services for you.

Testimonial

  • Hasilnya bagus! Scorta ini vendor yang paling gak bikin stress, Ci Yani juga enak diajak discuss dan dimintain pendapat. Thank you Scorta !! You are making our precious moment perfect ^^
    Irwan & Suli
  • I'm feel so lucky cause I already choose the best vendor, Jamin gak nyesel deh.. dan liat hasilnya sangat2 memuaskan .. high quality namun pas di kantong... hahaha.
    Eric & Greaysilia
  • Tim scorta emg the best. Acara shooting nya lbh nyaman, soalnya tim nya sangat friendly and wise banget. Gak nyesel deh pilih scorta buat video and photo hari H.
    Yanie & Hendri
  • Thanks ya precious moment..video liputannya okeh punya..jd keren banget video wedding kita kyk bikin film..hehe...tim liputannya jg oke banget, pokoknya puas dehhh..maju terus ya!!!
    David & Amy
  • Makasih yaaaaahhh buat preciousmoment by scorta.. team nya keren keren.. asik asik.. lucu lucu trs ontime. pkok nya puaaaasssss n gak mengecewakan .. video nya juga keren.
    Martin & Lina
  • Terima kasih atas kesabaran dan perhatiannya dalam menanggapi pertanyaan-pertanyaan dari kami dari awal deal sampai hari H. Pada hari H pun, para kru sangat friendly dan helpful.
    Sugiharto & Imelda
Contact Us
 Harmoni Plaza Blok A No. 2-3,
Jl. Suryopranoto No.2
Jakarta Pusat, 10130.
 Phone : 021 632 5050 | 0856 9595 5050
 E-mail: wedding@scortaproduction.com